top of page
Lemvig_Klimatorium_photo_Adam_Mork_019_XH 1.0 - edit 222 (1).jpg

Afslutning

2023 har været et afgørende år for Klimatorium, præget af vækst, innovation og betydningsfulde milepæle. Vi retter nu blikket mod 2024 med en endnu stærkere forpligtelse til vores mission om at skabe bæredygtige klimaløsninger og udvikle vandteknologien.

I det kommende år vil vi bygge videre på vores styrker og udforske nye veje for at gøre Danmark verdensførende på den grønne område. Vi forventer, at vandets centrale rolle i klimaforandringerne vil få endnu større opmærksomhed. Fokus på Power-to-X, klimaregnskaber (scope 3) og udfasning af fossile brændstoffer vil præge dagsordenen, og vi vil fortsætte med at være frontløbere i udviklingen af innovative løsninger.

Vi arbejder for, at Klimatorium bliver et vigtigt uddannelsescenter for bæredygtig udvikling, både nationalt og internationalt. I 2024 vil VIA University College oprette en ny ingeniøruddannelse, der kan betyde, at vi nu får mulighed for at arbejde tættere sammen med studerende. Denne uddannelse giver studerende chancen for at tilbringe to arbejdsdage om ugen hos en virksomhed og tage resten af deres studier online. Vi tror på, at denne praktiske tilgang kan betyde, at flere studerende ønsker at have deres faste gang i Klimatorium.

Selvom en fase 2 for udvidelsen af Klimatorium som bygning stadig ligger ude i fremtiden, drømmer vi stort. Vi ønsker at skabe et endnu mere dynamisk og tilgængeligt Klimatorium, der tiltrækker flere virksomheder, studerende og interessenter. Vi tror på, at dette vil skabe et miljø, hvor ideer omsættes til handling, og hvor bæredygtige løsninger formes.

Afslutningen af en årsberetning er en god lejlighed til at invitere nye medlemmer ind i Klimatorium-fællesskabet. Vi opfordrer alle, der deler vores passion for bæredygtighed og ønsker at være en del af vores mission, til at blive medlemmer. Gennem medlemskabet kan I aktivt deltage i vores projekter, arrangementer og være en del af det netværk, der former fremtidens klimainnovationer.

 

Vi ønsker at skabe partnerskaber med virksomheder, organisationer og institutioner, der deler vores vision for en bæredygtig fremtid. Lad os sammen skabe løsninger i 2024, der gør en positiv forskel for vores samfund og vores planet.

Kontakt os

Tak for, at du læste vores årsberetning. Du er altid velkommen til at tage kontakt til os, hvis du ønsker at blive medlem, samarbejde eller høre mere om Klimatorium.

Ønsker du rundvisning i udstillingen eller blive klogere på andre aktiviteter i Klimatorium, så tag kontakt til os på info@klimatorium.dk eller 51 64 37 10.

Du kan også læse mere på www.klimatorium.dk

Design uden navn (33).png
Design uden navn (32).png
bottom of page