top of page

Lars Nørgård Holmegaard

Portraet_joergenNoerby.jpg

Jørgen Nørby

Forord

Af Lars Nørgård Holmegaard, direktør i Klimatorium og Jørgen Nørby, bestyrelsesformand i Klimatorium

Klimatorium står ved udgangen af 2023 som en robust og voksende organisation, med en stærk udvikling siden sidste års beretning.

 

I løbet af dette år har vi ikke kun styrket vores interne ressourcer og opbygget en fælles kultur, men også cementeret vores position som en nøglespiller inden for vandteknologi og klimaforandringer.

Vi har haft et år præget af betydningsfulde begivenheder, herunder lanceringen af Regeringens Klimatilpasningsplan 1, som blev præsenteret i Thyborøn og diskuteret her i Klimatorium. Dette markerede et højdepunkt og symboliserede vores rolle som et centrum for banebrydende klimatiltag.

Internationalt har vi styrket vores position gennem samarbejde med New Zealand og Holland, samt deltagelse i vigtige EU-projekter.

Vores løsninger, især inden for plast og vand, har fået global opmærksomhed, og vi drømmer fortsat om at se andre fysiske Klimatorium’er rundt omkring i verden.

 

Med over 35.000 besøgende i Klimatorium og en styrket rolle som dialogplatform med lokalsamfundet, har vi leveret konkrete resultater og bygget broer på tværs af samfundet. Vi er ikke blot leverandører af løsninger, men også aktive integratorer af klimabevidsthed blandt både børn og voksne.

 

Vi vil gerne takke vores bestyrelse, medarbejdere, samarbejdspartnere og medlemmer for deres støtte og arbejde. Vi er utroligt stolte over, at der fortsat er så stor opbakning til Klimatorium lokalt, regionalt og nationalt. 

God læsning af årsberetningen.

Design uden navn (33).png
Design uden navn (32).png
bottom of page