top of page

Intern organisering

2023 har været et afgørende år for os her i Klimatorium, hvor vi som organisation er vokset ikke kun i antallet af medarbejdere, men også i styrke og sammenhængskraft, og vi er i dag konsolideret som en organisation med flere stærke ressourcer internt.

DSC01207.jpg
image.png

01

Bestyrelse

Klimatoriums bestyrelse har det overordnede ansvar for økonomi og strategi og arbejder for at fastholde og udbygge det høje aktivitetsniveau, der er i organisationen. Bestyrelsesformand er Jørgen Nørby, fhv. regionsrådsmedlem og borgmester. Næstformand er Lemvig Kommunes nuværende borgmester Erik Flyvholm.

 

Bestyrelsen er herudover bredt sammensat og inkluderer Anders Kühnau, Regionsrådsformand i Region Midtjylland, Steffen Damsgaard, formand for Lemvig Vand + Teknik og Miljøudvalget i Lemvig Kommune + Landdistrikternes Fællesråd, Lotte Thøgersen, uddannelsesdekan fra VIA University College, Kurt Nielsen, fhv. prodekan fra Aarhus Universitet og Lone Pilgaard Sørensen, viceborgmester i Lemvig Kommune. Søren Søndergaard Kjær, kommunaldirektør i Lemvig Kommune, er fra 2023 blevet valgt som tilforordnet i bestyrelsen.

02

Vores team

Klimatoriums ledergruppe består af direktør Lars Nørgård Holmegaard, projekt- og udviklingschef Albert Jensen, administrationschef Anette Colding, økonomichef Anette Andersen samt Sarah Lund, der er director of international collaborations and strategic sustainability initiatives. 

På medarbejderniveau består Klimatorium af en række projektledere samt et team, der arbejder med kommunikation, udstilling og formidling.

03

Advisory Board

Klimatoriums advisory board kan bidrage med faglig sparring og inspiration for Klimatoriums direktion og bestyrelse og virker som ambassadører for foreningen.

Design uden navn (33).png
Design uden navn (32).png
bottom of page